GLENNIS GRACE RELEASED NA DRIE JAAR NIEUWE SINGLE ‘WALK ON WATER’

 

Na ruim drie jaar released Glennis Grace haar nieuwe single met de titel ‘Walk On Water’. Morgenochtend is de officiële live release tijdens de radioshow ‘Evers Staat Op’ van Edwin Evers op Radio 538. ‘Walk On Water’, een mid-tempo popsong, is een love song over een onmogelijke relatie. “It’s just another love song, but in a certain kinda way though”, aldus Glennis Grace op social media tegen haar fans.

 

De nieuwe track is opgenomen in Atlanta (Verenigde Staten) en is geproduceerd door Courtney “BLAQSMURPH” Dwight. De songtekst is geschreven door Dena Kelson, Courtney Dwight en Netta Finley. Met de internationale sound van de track komt de langgekoesterde wens van Grace voor een internationale carrière weer een stap dichterbij.

 

Haar fans hebben lang moeten wachten op een nieuwe single. Het wachten was op de juiste tijd, het juiste team en het juiste nummer en alles lijkt nu op zijn plek te vallen. “I think my fans will love it!”, aldus Grace.

 

Klik hier om naar Walk On Water te luisteren via Spotify.