Trijntje, Edsilia, Glennis, Berget en Candy...

…zijn de Ladies of Soul. Na in totaal vijf uitverkochte shows in 2014 en 2015 brengen zij op 12, 13 en 14 februari 2016 opnieuw mooie en verrassende pop- en soulnummers tijdens een weergaloze live show in de Ziggo Dome. De dames worden begeleid door een grote live band en verrassende special guests.

*** Op 10, 11 en 12 februari 2017 staan de Ladies of Soul wederom in de Ziggo Dome. Voor tickets + meer info klik je hier! ***

Billy Ocean
Een van de gastartiesten in februari is de internationale pop-soulzanger Billy Ocean. De zanger, bekend van bekende hits als: Suddenly, When The Going Gets Tough en Get Outta My Dreams, Get Into My Car, kijkt erg uit naar zijn optreden met de ladies. Billy Ocean: “The Ladies of Soul have such beautiful voices. It’s a blessing to be on stage with them , in such a huge live show. I am really looking forward to performing with these amazing ladies.”

Uitverkocht
De shows op 13 en 14 februari zijn inmiddels al uitverkocht, maar voor de show op 12 februari zijn nog enkele tickets verkrijgbaar. Check www.ladiesofsoul.nl voor tickets en meer info.

Ziggo Dome
In de Ziggo Dome draait alles om live muziek en entertainment. Grote nationale en internationale artiesten zijn de Ladies of Soul al voorgegaan in de Ziggo Dome. Deze unieke locatie is gebouwd naast de Amsterdam ArenA en biedt ruimte aan meer dan zestienduizend muziekfans.

Bereikbaarheid
Meer informatie over bereikbaarheid met auto of openbaar vindt u op de website van de Ziggo Dome.